Go Back

Baconruller

Baconruller har en skøn smag af gode krydderier og med bacon omkring får de lige det ekstra gode tvist og skøn sprødhed. Lav baconrullerne med hakket kød efter eget valg og smag. Grill, bag eller steg dem på panden.
Antal: 14 stk

Ingredienser

  • 500 g hakket kød* f.eks. blandet hakket gris og oksekød
  • 1-2 fed hvidløg*
  • 1 tsk salt*
  • peber* efter smag
  • 1 spsk oregano*
  • 1/2 tsk chilipulver eller cayennepeber*
  • 1 tsk spidskommen*
  • 1 æg*
  • 1 pakke bacon* à 7 skiver

Sådan gør du

  • Rør farsen med alle ingredienser undtagen bacon
  • Skær baconskiverne over, så du har 14 halve stykker
  • Del farsen i 14 lige store stykker. Form hver del til aflange stykker, ca 4 cm i længden. Eller bare form dem til kugler - alt efter hvad der er nemmest
  • Sno 1 stykke bacon om hver kødbolle, gerne på skrå. Der er mere kødbolle end bacon, men bare sørg for at enderne på baconet mødes.
  • Ved tilberedning lægges kødbollerne med baconsamlingen nedad.
  • Grill eller pande: Grill/steg kødbollerne ca 3 minutter på begge sider ved god varme.
    Ovn: Læg kødbollerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 15-20 minutter ved 200 gr. til de er gennemstegte. De behøver ikke blive vendt undervejs.