Go Back
+ servings
Cremet pasta med squash og gulerod
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Cremet pasta med squash og gulerod

Cremet pasta med squash og gulerod er både nemt og dejligt tilbehør til alle former for kød - en bøf, stegt kylling, frikadeller eller hvad du foretrækker. Brug madlavningsfløde med æg eller brug creme fraiche. Begge dele fungerer fint.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g grovpasta*
  • 2 tsk salt*
  • 1-2 squash
  • 2-3 skrællede gulerødder*
  • 1 karton madlavningsfløde* og 1 æg* ELLER 2 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 spsk flydende margarine* eller smør*
  • Salt og peber*

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken. Husk at tilsætte salt (når vandet koger). Lad den afdryppe i et dørslag. Pastaen må gerne have lidt bid, da den skal ned i saucen og bliver tilberedt lidt mere.
  • Mens pastaen koger, skærer du squashen tern og river gulerødderne på den grove side af rivejernet.
  • Smelt flydende margarine eller smør i en stor gryde. Steg squash og gulerødder let 4-5 minutter.
  • Tilsæt pasta og vend det hele sammen.
  • Pisk æg og madlavningsfløde sammen i en skål og tilsæt det ELLER creme fraiche til pastablandingen. Varm det hele godt igennem, men det skal ikke koge.
  • Smag til med salt og peber.