Go Back
+ servings
Æggesalat
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Æggesalat - til sild, til pålæg og til sandwich

Den klassiske æggesalat er supergod på en sildemad og hører sig derfor til på ethvert påske-, pinse- og julefrokostbord. Salaten er dog også god som selvstændigt pålæg og især i sandwich.
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 4 æg
  • 0,5 spsk finthakkede cornichon'er svarer til ca 5 små
  • 0,5 dl creme fraiche 18% kan erstattes med skyr
  • 0,5 dl mayonnaise
  • 1,5 tsk karry
  • 0,5 tsk salt
  • peber
  • evt karse

Sådan gør du

  • Kog æggene i 10 minutter. Brus dem over med koldt vand. Lad dem afkøle.
  • Pil æggene og hak dem. Brug evt en æggedeler, hvor ægget lægges i på forskellig led, så får du fine tern
  • Rør alle ingredienserne sammen til dressingen.
  • Hak cornichonerne fint og kom dem i dressingen sammen med de hakkede æg.
  • Smag til med karry, salt og peber.