Go Back
+ servings
Server lårene med mos og grønne bønner
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Kyllingelår i sennep/honning marinade

Delikate kyllingelår i sennep/honning marinade serveret f.eks. med kartoffelmos og dampede bønner. Kødet er nemt at forberede og du kan sagtens nå at lave tilbehøret mens kødet er i ovnen.
Brug udbenede kyllingelår for nemheds skyld, helt almindelige lår eller er du mere til det lyse brystkød, kan du sagtens bytte lårkødet ud med kyllingebryst.
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Keyword: børnevenligt, kylling i ovn, kyllingelår, marineret kylling, Nem aftensmad, nemt
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 8 kyllingelår* gerne udbenet, ellers almindelige
  • 1 dl flydende honning*
  • 2 spsk sennep*
  • 1 spsk friskrevet ingefær* brug 1 tsk tørret ingefær som alternativ
  • 1 tsk soya*
  • 2 tsk tørret rosmarin eller 1/2 spsk frisk hakket*

Sådan gør du

  • Rør honning, sennep, ingefær og rosmarin sammen.
  • Læg kyllingelårene i et ildfast fad og fordel honning/sennepsblandingen udover lårene. Drys med rosmarin.
  • Sæt fadet i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.
  • Server kyllingelårene med kartoffelmos eller, dampede grønne bønner og den lækre sauce. Jeg serverer kartoffel/broccolimos til.