Go Back
+ servings
Broget coleslaw
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Broget coleslaw med limedressing

Her er en skøn farvemættet variant af en coleslaw. Farverne kommer fra lilla spidskål, gulerødder og edamammebønner. Dressingen laves af yoghurt, som får et frisk spark med limeskal.
 
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g gulerødder svarende til 4 store
  • 300 g spidskål jeg har brugt lilla, den kan også være grøn
  • 1 snack peber
  • 1 håndfuld rucola kan udelades eller erstattes med persille eller koriander
  • 1/2 pose frisk skyllet spinat
  • 150 g edamamebønner optøede fra frost
  • 1 rude fuldkornsnudler kan udelades

Dressing

  • 4 dl yoghurt naturel evt. græsk yoghurt
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 tsk sennep
  • 1 spsk flydende honning
  • Saft og skal af 1 lime
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hvis du bruger almindelig youghurt naturel, hæld den da op i en si, hvori der er lagt et stykke køkkenrulle eller rent viskestykke. Stil sien over en skål, så den kan opsamle væden. Lad youghurten dryppe af så længe som muligt, ihvertfald mindst en time.
  • Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem stå ca. 5 minutter inden vandet drænes fra. Skær eller klip nudlerne i mindre stykker.
  • Er edamammebønner ikke tøet op, hæld da også lidt kogende vand over dem.
  • Skræl gulerødderne og riv dem groft.
  • Riv spidskålen groft.
  • Skær snackpeber i små tern.
  • Skyl og hak spinat og rucola.
  • Bland alle grønsagerne og nudlerne i en stor skål.
  • Rør alle ingredienserne sammen til dressingen. Smag til med salt og peber.
  • Bland dressingen godt sammen med salaten.