Go Back
+ servings
Crostini med makrelmousse
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Crostini med makrelmousse

Små sprøde stykker ristet brød med en skøn makrelmousse. Server som en forret, på tapasbordet eller til en drink før middagen.
Ret: Forret, Snack
Køkken: Dansk
Keyword: Crostini, Makrelmousse, Makrelsalat, Nytårsmad, Nytårsmenu, snack
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 175 g røget makrel
  • 1,5 spsk finthakket rødløg kan erstattes af purløg
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk maoynnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk samt samt peber
  • ristet brød kan erstattes af små færdigkøbte crostinistykker
  • karse

Sådan gør du

  • Pluk makrellen i mindre stykker. Er den med skind og ben, så sørg for at alle ben og al skind er fjernet
  • Rør makrellen med de øvrige ingredienser til en glat mousse
  • Rist brødet. Det må gerne være hårdtristet.
  • Fordel makrelmoussen på brødet. Pynt med klippet karse.