Go Back
+ servings
Crostini med makrelmousse
Udskriv
5 fra 1 stemme

Crostini med makrelmousse

Små sprøde stykker ristet brød med en skøn makrelmousse. Server som en forret, på tapasbordet eller til en drink før middagen.
Ret: Forret, Snack
Køkken: Dansk
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 175 g røget makrel
  • 1,5 spsk finthakket rødløg kan erstattes af purløg
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk maoynnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk samt samt peber
  • ristet brød kan erstattes af små færdigkøbte crostinistykker
  • karse

Sådan gør du

  • Pluk makrellen i mindre stykker. Er den med skind og ben, så sørg for at alle ben og al skind er fjernet
  • Rør makrellen med de øvrige ingredienser til en glat mousse
  • Rist brødet. Det må gerne være hårdtristet.
  • Fordel makrelmoussen på brødet. Pynt med klippet karse.