Go Back
+ servings
Tacofad med nachos tilbehør
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Tacofad med nachos tilbehør

Hold en mexi-aften med en farvebombe uden lige! Velkrydret hakket oksekød, der har hygget sig i ovnen sammen med farverige peberfrugter under et tykt lag rød cheddar. Til servering skal der selvfølgelig en god guacamole på bordet, knasende salat og sprøde nachos. Til dem, der kan lide det ekstra stærkt, kan du sætte et glas sambal oelek på bordet, så man selv kan forsyne sig.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød*
  • 1 finthakket løg*
  • 1-2 fed presset hvidløg*
  • 1 dåse sorte bønner eller røde kidneybønner*
  • 1 lille dåse majs*
  • 1 dåse hakkede flåede tomater*
  • 2 tsk spidskommen*
  • 1 tsk stødt kanel*
  • 1/2-1 tsk chili eller cayennepeber*
  • Salt og peber*
  • 4 røde og gule peberfrugter*
  • 100 g revet ost gerne rød cheddar*

Tilbehør

  • Guacamole
  • Salat
  • Nachos eller tacos

Sådan gør du

  • Brun oksekødet i en gryde.
  • Tilsæt hakket løg og presset hvidløg. Steg til de er bløde.
  • Tilsæt krydderier, majs og flåede tomater.
  • Dræn bønnerne og skyl dem godt. Hæld dem i gryden.
  • Smag til med salt, peber og evt mere chili/cayennepeber.
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skyl peberfrugterne og fjern stilk/kerner. Skær dem i kvarte og læg dem med skindsiden nedad i et ildfast fad.
  • Hæld kødsovse over og drys med revet ost.
  • Stil fadet i ovnen i ca 20 minutter.
  • Server med guacamole, salat og nachos eller tacos.