Go Back
+ servings
Kartoffelsuppe med pølser
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Kartoffelsuppe med pølser

Dejlig suppe med kartofler, gulerødder, porrer og pølser. Nemt og billigt på hverdage og en rigtig familiefavorit.
Ret: Suppe
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 750 g kartofler*
  • 3 gulerødder*
  • 2 porrer
  • lidt olie til stegning*
  • l vand
  • 3 terninger grønsagsboullion*
  • 2 tsk timian*
  • dl madlavningsfløde*
  • 4 pølser*
  • salt og peber*

Til servering

  • hakket persille

Sådan gør du

  • Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem alle i tern.
  • Skyl porrerne grundigt og skær dem i ringe.
  • Varm en smule olie op i en stor gryde.
  • Steg alle grønsagerne ved god varme et par minutter. Rør godt i det, så porreringene skilles.
  • Tilsæt kogende vand, bouillonterninger og timian. Bring i kog og lad det koge ved svag varme i 20 minutter.
  • Skær pølserne i skiver.
  • Kom pølseskiver og madlavningsfløde i suppen og lad koge 5 minutter, til pølserne er godt varmet igennem.
  • Smag til med salt og peber og måske lidt mere timian. Server med friskhakket persille,