Kartoffelsuppe med pølser
Dejlig suppe med kartofler, gulerødder, porrer og pølser. Nemt og billigt på hverdage og en rigtig familiefavorit.
Antal: 4 personer
- 750 g kartofler*
- 3 gulerødder*
- 2 porrer
- lidt olie til stegning*
- 1½ l vand
- 3 terninger grønsagsboullion*
- 2 tsk timian*
- 2½ dl madlavningsfløde*
- 4 pølser*
- salt og peber*
Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem alle i tern.
Skyl porrerne grundigt og skær dem i ringe.
Varm en smule olie op i en stor gryde.
Steg alle grønsagerne ved god varme et par minutter. Rør godt i det, så porreringene skilles.
Tilsæt kogende vand, bouillonterninger og timian. Bring i kog og lad det koge ved svag varme i 20 minutter.
Skær pølserne i skiver.
Kom pølseskiver og madlavningsfløde i suppen og lad koge 5 minutter, til pølserne er godt varmet igennem.
Smag til med salt og peber og måske lidt mere timian. Server med friskhakket persille,