Brun det hakkede oksekød i en gryde.
Tilsæt peberfrugt i tern, bønner på dåse, oregano, sambal oelek og salt. Lad koge igennem et par minutter.
Opvarm en stor - gerne slip-let - pande med en smule olie.
Læg en tortilla på panden, drys med ost. Læg 1/3 kødsauce på og top med mere ost. Læg en anden tortilla ovenpå.
Tryk quesedillaen godt sammen med en spartel. Steg ved mellemvarme et par minutter.
Læg en tallerken med bunden opad ovenpå panden. Vend nu pande og tallerken rundt, så quesedillaen ligger på tallerkenen med den stegte side opad. Lad quesedillaen glide fra tallerkenen ned på panden med den ustegte side nedad.
Steg et par minutter, så begge sider nu er sprøde. Fortsæt med de sidste tortillaer til du har i alt 3 quesedillaer. Du kan evt opbevare de færdige i ovnen med lav varme indtil du er færdig.