Form farsen til 4 krebinetter.
Pisk ægget let i en dyb tallerken. Hæld rasp, 3 tsk salt og godt med friskkværnet peber i en anden dyb tallerken. Bland det godt sammen.
Vend krebinetter én efter én i først æggeblandingen og dernæst raspen. Du kan evt gentage processen og dermed lave en dobbelt-panering. Det giver ekstra sprødhed, men gør også krebinetten mere tung i det, den suger bl.a. mere fedtstof til sig.
Opvarm en pande med fedtstof. Læg krebinetterne på og steg dem ved god varme i ca. 5 minutter på hver side. Prikker du i dem med en kødnål, skal saften være klar.
Skræl kartofler og gulerødder og skær begge dele i mundrette stykker. Del blomkålen i buketter.
Læg kartofler og gulerødder i en gryde og hæld vand på så det lige netop dækker. Bring det i kog. Når vandet koger tilsætter du 3 tsk salt og blomkålsbuketterne.
Kog det hele i ca. 10 minutter eller til det er mørt (når kartoflen falder af en kniv, når du stikker i den). Tilsæt ærterne det sidste minut af kogetiden.
Hæld vandet fra, gem 2-3 dl af kogevandet.
Tilsæt madlavningsfløde og 1-2 dl kogevand, alt efter hvor meget sauce du vil have.
Rør Maizena ud i lidt koldt vand. Tilsæt det lidt ad gangen under omrøring til saucen har den tykkelse du vil have. Men rør forsigtigt, så grønsagerne ikke smadres.
Smag til med salt og peber.
Server krebinetterne på de stuvede grønsager med et godt drys friskhakket persille.