Go Back
+ servings
Cremet tagliatelle med kødboller og spinat. Bag kødbollerne i ovnen. Det er nemt og så kan du forberede resten imens.
Udskriv
5 fra 4 stemmer

Cremet tagliatelle med italienske kødboller i tomatsovs

Cremet tagliatelle med italienske kødboller i tomatsovs og spinat. Bag kødbollerne i ovnen. Det er nemt og så kan du forberede resten imens.
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Keyword: kødboller, kødboller i tomatsovs, pasta med kødboller, pastaret, spaghetti med kødboller, tomatsauce
Antal: 4 personer

Ingredienser

Kødboller:

  • 500 g hakket kalv og flæsk*
  • 2 fed presset hvidløg*
  • 2 spsk pesto* f.eks. rød tomatpesto
  • 1 æg*
  • 2 tsk salt*
  • friskkværnet peber*

Pasta og sauce:

  • 500 g tagliatelle* kan erstattes med spaghetti eller en anden type pasta
  • 2,5 dl madlavningsfløde*
  • 1/2 pose frisk spinat, ca. 125 g (kan erstattes af frossen helbladet spinat)*
  • 1 dåse hakkede flåede tomater*
  • 3 spsk pesto*
  • Til servering: Frisk parmesan

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Rør alle ingredienser til kødbollerne sammen. Form farsen til store boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  • Sæt pladen i ovnen i ca. 20 minutter til kødbollerne er gennemstegte.
  • Kog tagliatellen efter anvisning på pakken. Den skal typisk have 3-4 minutter i letsaltet vand.
  • Skyl spinaten grundigt og kom den i en stor gryde eller en wok. Det gør ikke noget, hvis der følger lidt vand med. Lad den få lidt varme, så den falder sammen.
  • Tilsæt madlavningsfløde, hakkede flåede tomater samt pesto og kog det lidt sammen.
  • Løft tagliatellen over i saucen. Der må gerne følge lidt kogevand med. Bland det hele godt sammen, så den cremede sauce lægger sig om al pastaen.
  • Tilføj de stegte kødboller og vend forsigtigt rundt.
  • Server med frisk høvlet parmesan.