Den lækre spinatæggewrap er lynhurtig at lave som en lækker frokostret.
Ret: Frokost
Keyword: let frokost, omelet, sundere mad, wrap med laks, æggeret, æggewrap
Antal: 4personer
Ingredienser
Æggewraps
8æg
100gfrisk spinat
salt og peber
kokosolie til stegningKan ersattes af olivenolie
Fyld
4spskflødeost
200grøget laks
2avocado i skiver
babyspinat eller spinatblade
Servering
Babyspinatblade
Radiser i tynde skiver
Snackpeber i tynde ringe
Ristede græskarkerner
Sådan gør du
Kom æg, spinat, salt og peber i en blender og kør til en samlet masse.Alternativt kan du finthakke spinaten og komme i de sammenpiskede æg.
Opvarm en pande (helst slip-let) med en smule olie.
Kom 1/4 af æggemassen - det er ca. 1 dl - på panden ved medium varme. Når overfladen er fast efter 1-2 minutter, kan pandekagen vendes. Du kan evt. lægge en tallerken over panden, vende panden rundt, så pandekagen lander på tallerken og så lade pandekagen glide tilbage på panden med den ikke-stegte side nedad.
Læg hver pandekage på en tallerken efterhånden som de bliver færdige.
Smør pandekagen med flødeost og læg spinatblade, laks og avocado på. Fold pandekagen sammen som en wrap og server.