Go Back

Spinatæggewrap med laks

Den lækre spinatæggewrap er lynhurtig at lave som en lækker frokostret.
Ret: Frokost
Keyword: let frokost, omelet, sundere mad, wrap med laks, æggeret, æggewrap
Antal: 4 personer

Ingredienser

Æggewraps

  • 8 æg
  • 100 g frisk spinat
  • salt og peber
  • kokosolie til stegning Kan ersattes af olivenolie

Fyld

  • 4 spsk flødeost
  • 200 g røget laks
  • 2 avocado i skiver
  • babyspinat eller spinatblade

Servering

  • Babyspinatblade
  • Radiser i tynde skiver
  • Snackpeber i tynde ringe
  • Ristede græskarkerner

Sådan gør du

  • Kom æg, spinat, salt og peber i en blender og kør til en samlet masse.
    Alternativt kan du finthakke spinaten og komme i de sammenpiskede æg.
  • Opvarm en pande (helst slip-let) med en smule olie.
  • Kom 1/4 af æggemassen - det er ca. 1 dl - på panden ved medium varme. Når overfladen er fast efter 1-2 minutter, kan pandekagen vendes. Du kan evt. lægge en tallerken over panden, vende panden rundt, så pandekagen lander på tallerken og så lade pandekagen glide tilbage på panden med den ikke-stegte side nedad.
  • Læg hver pandekage på en tallerken efterhånden som de bliver færdige.
  • Smør pandekagen med flødeost og læg spinatblade, laks og avocado på. Fold pandekagen sammen som en wrap og server.