Go Back

Kyllingeburger

Lækker burger baseret på hakket kylling med masser af farve- og smagsgivende grønsager
Ret: Aftensmad
Keyword: burger, Fast food, hakket kylling, kyllingeburger, kyllingefars, sundere mad
Antal: 4

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 1 æg
  • 1 finthakket rødløg Kan erstattes af 2-3 forårsløg
  • 1 snackpeber eller rød peber
  • 1/2 dl finthakkede urter - f.eks. persille eller mynte (kan udelades)
  • 1 tsk sambal oelek eller 1 finthakket rød chili
  • Salt og peber
  • Lidt olie til stegning
  • 4 Burgerboller
  • Ketchup, mayonnaise, salatblade, spinatblade, peberfrugt i strimler, syltet eller frisk rødløg i ringe

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen til en sammenhængende fars
  • Form farsen til 4 bøffer. Tryk dem gerne lidt flade
  • Steg bøfferne på panden i 3-4 minutter på hver side eller læg dem på grillen
  • Lun bollerne. Smør den ene med ketchup, den anden med mayonnaise. Læg salatblade på bunden og ringe af peberfrugt ovenpå inden kyllingburgeren placeres herpå.
  •  Læg rødløg (evt syltet) og lidt spinatblade på overbollen og vend den over på kyllingburgeren. Server evt. med bønnefritter.