Puds mørbraden - skær sener og fedt væk. Skær mørbraden i bøffer på ca. 1,5-2 cm.
Bank mørbradbøferne let med en kødhammer eller knoerne, så de bliver lidt fladere. Drys med salt og peber.
Opvarm en pande med en smule fedtstof.
Brun mørbradbøfferne i ca. 2 minutter på hver side ved middelhøj varme. De må gerne få stegeskorpe, men behøver ikke være gennemstegte, da de skal i ovnen senere.
Læg de brunede mørbradbøffer i et ildfast fad.
Er bacon i skiver, skæres de i tern. Kom bacon på panden og steg ved middelvarme til det er sprødt.
Kom løg og hvidløg i panden og steg ved middelvarme til de er blanke.
Tilsæt paprika, karry og chiliflager og steg videre 1-2 minutter til krydderierne udvikler smag.
Tilsæt tomatkoncentrat, whisky, madlavningsfløde og 2 dl mælk. Bring sovsen i kog under omrøring.
Hvis sovsen er for tyk, kan du tilsætte den sidste 1 dl mælk.
Smag sovsen til med salt og peber.
Fordel whiskysovsen over mørbradbøfferne i fadet.
Stil fadet i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader.
Server med sprøde kartoffelfritter, dampede ærter og salat.