Go Back
+ servings
Pølsegryde med grønsager
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Alt i én italiensk pølsegryde med grønsager

Pølsegryde med grønsager er smækfyldt med grønsager, farver og god smag. Den laves i én gryde, så den er super til det lille køkken og travle hverdage.
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Keyword: alt i en, Nem aftensmad, one pot, sund aftensmad, sundere mad
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 350 g pølse evt røget medister eller anden pølse med god smag
  • ½ spsk stegeolie
  • 200 g champignon
  • 250 g squash
  • 2 peberfrugter
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 spsk oregano
  • 2 spsk balsamico
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær pølsen i skiver
  • Opvarm en stor pande wok med lidt stegeolie. (Hvis fedtindholdet i pølsen er højt, kan olien evt undværes)
  • Steg pølsestykkerne til den er brune på begge sider. Tag dem af panden og stil dem til side.
  • Vask alle grønsager. Fjern rodenden på champignon og knæk den træede ende af aspargesene.
  • Skær squash og peberfrugt i tern. Skær champignon i skiver og asparges i mindre stykker.
  • Kom evt en smule mere stegeolie på panden, med mindre der stadig er noget fra stegning af pølserne.
  • Tilsæt champignon, squash og peberfrugt. Steg grønsagerne et par minutter.
  • Tilsæt presset hvidløg og grøn asparges og steg videre 1-2 minutter. Grønsagerne skal være møre, men stadig have bid!
  • Vend oregano og balsamico i retten og smag til med salt og peber.