Kom kødet og det finthakkede løg i en gryde. Brun kødet ved god varme til det er gennemstegt. Det tager ca. 5 minutter.
Skær den ene snackpeber i tern og kom den ned til kødet.
Tilsæt salt, cayennepeber, oregano og tomatkoncentrat.
Kog det hele godt igennem et par minutter. Tag gryden af varmen.
Tænd ovnen på 200 grader ved almindelig varme eller 180 grader varmluft.
Skær et dybt snit i de 4 hvidløgsbrød på langs. Brødene skal ikke skæres igennem.
Fordel kødsovsen i de 4 brød.
Skær den sidste snackpeber i skiver og fordel den på brødene.
Læg de fyldte hvidløgsbrød på en bageplade med bagepapir og sæt den midt i ovnen.
Bag de fyldte hvidløgsbrød i ca. 10 minutter.
Tag pladen ud og fordel mozzarella i skiver (eller revet ost efter eget valg) over de 4 fyldte hvidløgsbrød.
Sæt pladen i ovnen igen og bag videre i 3-4 minutter til osten er smeltet og brødene er sprøde.
Server med en fyldig, sprød salat.