Go Back
+ servings
Stegte grønsager med drys af feta og birkes. Nem opskrift på ristede grønsager, som kan bruges som tilbehør eller spises vegetarisk.
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Stegte grønsager med feta og birkes

Stegte grønsager med drys af feta og birkes. Opskrift på ristede grønsager, som kan bruges som tilbehør eller spises vegetarisk. Brug de foreslåede grønsager her, eller varier med grønsager i sæson.
Ret: Tilbehør
Keyword: sund aftensmad, sund opskrift, sundere mad, vegetarisk
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 squash
  • 2 peberfrugt
  • 250 g champignon
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • Lidt olivenolie til stegning
  • 1 tsk salt og friskkværnet peber
  • 1/2 spsk blå birkes
  • 50 g feta

Sådan gør du

  • Rens og skyl grønsagerne.
  • Skær squash i kvarte "mønter", peberfrugt i mundrette stykker og champignon i skiver.
  • Opvarm en wok eller en stor pande med lidt olivenolie.
  • Kom champignon på og steg til de har "smidt væden". Det tager ca 5 minutter.
  • Tilsæt squash og peberfrugt og steg videre i 3-4 minutter til grønsagerne er næsten møre.
  • Tilføj spinat og lad den falde sammen.
  • Drys blå birkes på og vend det hele sammen. Krydr med salt og peber.
  • Kom det hele over på et fad og top med smuldret feta.