Go Back
+ servings
Flanksteak fajitas
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Flank steak fajitas

Opskrift på flank steak fajitas - tortilla med grillet flank steak og en farveeksplosion af peberfrugter og squash toppet med cremet guacamole.
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Keyword: Flanksteak, fyldte pandekager, mexikanske pandekager, sundere mad
Antal: 4 personer

Ingredienser

Marinade

  • 3 spsk olivenolie
  • 1/2 spsk Worchestershiresauce
  • 2 spsk limesaft
  • 1 presset hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1/4 tsk chilipulver eller cayennepeber
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør ingredienser til marinaden sammen. Læg flank steak's i en pose eller et fladt fad og kom marinaden på. Lad det stå i 1/2 - 1 time.
  • Skær imens peberfrugter og squash i strimler og løget i tynde både.
  • Lav guacamole og stil den på køl.
  • Skær iceberg i strimler og tomat i små tern.
  • Tag flank steaken op af marinaden. Opvarm en grillpande og grill flanksteak'en kort på hver side, så den får 3-4 minutter i alt. Lad den hvile.
  • Opvarme en anden pande med lidt olie og steg rødløg, squashstænger og peberfrugtstrimler til de er bløde. Det tager ca 5 minutter.
  • Skær flank steak i tynde skiver.
  • Opvarm tortillas.
  • Saml hver fajitas med skiver af flank steak, ristede grønsager, salat, tomat og guacamole.
  • Pynt evt med frisk koriander.