Hak løget, snit spidskål og skær snackpeber samt oksekød i tern
Opvarm en pande med fedtstof
Start med at stege løget til det er klart i farven
Tilføj spidskål og lad det stege med ved mellemvarme til blandingen er lysebrun og karameliseret
Tag blandingen af panden og stil det til side
Kom evt lidt mere fedtstof på panden, måske er det ikke nødvendigt
Tilsæt oksekød og lad det brune ved mellem til høj varme til det har fået stegeskorpe, men ikke er gennemstegt.
Tilsæt peberfrugt samt hvidløg og lad det stege med til peberfrugten er blød
Tilsæt brun farin, worchestershiresauce, shiracha samt salt og peber. Kom vand ved og bland det hele godt sammen.
Kom løgblandingen tilbage på panden og bland det hele godt sammen. Smag til - måske vil du have den lidt stærkere eller lidt sødere
Tag hele blandingen af panden igen
Læg brødet med skærefladen nedad på panden. Lad det riste let og opsuge safterne fra kødblandingen
Vend brødet om, så skærefladen vender opad. Fordel kødblandingen på brødet og top med skiver af mozzarellla
Har du et låg, så kom det over panden og lad brødene stå til osten er let smeltet
Rist eller lun imens den anden halvdel af brødet
Læg Philly cheese steak sandwich på en tallerken og top med den anden halvdel af brødet. Server gerne med grøn salat.