Go Back
+ servings
Tortellini i flødesovs
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Tortellini alla panna

Tortellini i flødesovs med champignon, ærter og skinke. En populær pastaret, der kan stå klar på under en halv time. Kan du ikke lide champignon, kan de udelades. Vil du have en vegetarisk pastaret, udelader du skinken. Nem at tilpasse familiens smagsløg.
Ret: Aftensmad
Keyword: alt i en pasta, fyldt pasta, mad på 30 minutter, Nem aftensmad, nem mad let at lave, nem opskrift, pastaret
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker pakker frisk tortellini à 250 g
  • 250 g champignon
  • lidt olivenolie til stegning
  • 150 g pålægsskinke skåret i tern eller brug en pakke skinkestrimler
  • 1-2 dl frosne ærter
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • salt og hvid peber
  • lidt muskatnød
  • 50 g revet parmesan + til servering

Sådan gør du

  • Rens champignoner og skær dem i skiver.
  • Sæt pastaen over at koge. De friske skal typisk have 7-10 minutter. Læs på pakken.
  • Opvarm en stor pande eller wok med lidt olivenolie. Steg champignoner i ca 5 minutter til de har "smidt væden".
  • Tilføj skinke, ærter og fløde.
  • Brug en hulske til at løfte pastaen direkte fra kogevandet over på panden/wokken. Der må gerne følge pastavand med - det er med til at gøre pastaretten cremet.
  • Tilføj parmesan og smag til med salt, hvid peber og en smule muskat.
  • Server pastaen rygende varm med ekstra parmesan på toppen.