Go Back
+ servings
Honningmarineret kylling med lime
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Honningmarineret kylling med lime

Honningmarineret kylling med lime er saftige og smagfulde lår med en blanding af honning og lime, der mixer sig med saften fra kyllingen og giver en lækker aftensmad.
Ret: Aftensmad
Keyword: børnevenligt, retter med kylling
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 8 stykker kylling under/overlår
  • 250 g champignon renset og skivet
  • 4 spsk limesaft
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk soya
  • Salt og peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 forårsløg renset og hakket
  • 1 lime til servering kan udelades

Sådan gør du

  • Opvarm en stor pande og kom olivenolien i.
  • Brun champignon et par minutter til de har "smidt væsken". Læg dem til side.
  • Brun kyllingestykkerne med skindsiden nedad. Sørg for de får godt med farve, det gør en kæmpe forskel for rettens udseende. Det tager ca. 5 minutter, hvis du kan have det hele i én pande.
  • Drys med salt og peber inden du vender kyllingen om, så den flotte skindside vender opad.
  • Bland limesaft, honning og soya i en lille skål. Hæld det over kyllingen.
  • Tilsæt de stegte champignon.
  • Læg låg på og lad kyllingen stege i ca 20-30 minutter mere til den er mør.
  • Læg kyllingen over på et serveringsfad og dryp med saften fra panden.
  • Drys med hakkede forårsløg og server med det valgte tilbehør samt skiver af lime.