Go Back
+ servings
Grillet pitabrød med spinat og mozzarella
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Grillet pitabrød med spinat og ost

Grillede pitabrød med spinat og ost er rigtig dejlig tilbehør til grill. De kan også skæres i mindre bidder og serveres som en lille snack til en drink før middagen.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 pitabrød
  • 200 g helbladet spinat fra frost, optøet
  • 1 kugle mozzarella eller 200 g revet ost
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Flæk pitabrødene
  • Knug så meget væde af spinaten som muligt. Fordel spinaten på 4 pitabunde
    Grillet pitabrød med spinat og mozzarella
  • Skær mozzarellaen i skiver og fordel den ovenpå spinaten
  • Drys med salt og peber
    Grillet pitabrød med spinat og mozzarella
  • Læg den anden halvdel af pitabrødet ovenpå
  • Grill brødene et par minutter på hver side til de har fået lidt grillstriber og osten er smeltet. Tryk dem flade med en spartel.
    Brødene kan også laves i en paninigrill eller i ovnen.
  • Skær pitabrødene i trekanter og server.