Go Back
+ servings
Squashrulle med fyld af oksekød og salat
Udskriv
4.67 fra 6 stemmer

Squashrulle med fyld af oksekød og salat

Bag en squashbund og fyld den med krydret, hakket oksekød, ost, salat, agurk og tomat samt hjemmelavet Thousand Island dressing. Så smager det lige som en godt snasket burger, bare i en sundere udgave.
Antal: 4 personer

Ingredienser

Squashbund

  • 4 æg
  • 1 squash mellemstor
  • 5 spsk kikærtemel kan erstattes af hvedemel
  • 100 g revet ost
  • 1/2 tsk salt og peber
  • 1/2 spsk oregano

Krydret oksekød

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 finthakket løg
  • 1 spsk tørret oregano kan erstattes af tørret basilikum
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk chilipulver eller cayennepeber evt lidt mere eller mindre alt efter hvor stærkt du vil have det

Salat

  • 1 iceberg i strimler
  • 1/2 agurk i tern eller tynde skiver
  • 2 tomater i tynde skiver
  • 1 rød snackpeber i tynde skiver
  • 1 rødløg i tynde skiver eller syltet rødløg
  • 100 g revet ost, f.eks. cheddar
  • 1 portion Thousand Island dressing

Sådan gør du

Squash-æggewrap

  • Skyl squashen og riv den på den grove side af rivejernet. Drys med lidt salt og lad den stå i et dørslag/si.
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Pisk alle de resterende ingredienser til en tyk dej.
  • Pres så meget æde som muligt ud af squashen. Det gøres nemmest i et rent viskestykke. Rør squashen i dejen.
  • Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel dejen deri. Stil pladen i ovnen i ca 20 minutter til massen er helt gennembagt. Squashbunden kan hæve op under bagning, men det lægger sig igen, når den kommer ud af ovnen.
  • Vend squashbunden over på et stort spækbræt eller ud på køkkenbordet og træk bagepapiret af.

Oksekød

  • Brun det hakkede oksekød i en gryde
  • Tilsæt det hakkede løg og krydderier. Steg videre til løget er blødt. Det tager et par minutter.
  • Smag til - vurder om du vil have mere chili/cayennepeber i

Salat

  • Tilbered Thousand Island dressingen (se nedenfor). Eller brug en færdigkøbt.
  • Skær iceberg i strimler, tomater i tern, agurk, snackpeber og rødløg i skiver.
  • Bred oksekødet ud på squashbunden og drys med revet ost.
  • Fordel iceberg (gem lidt til servering), tomater, agurk, snackpeber og rødløg over hele bunden.
  • Dryp med ca ½-delen af dressingen
  • Rul squashbunden sammen på den lange led og skær den i skiver. Sørg for der er min. 2 tykke eller 3 lidt mindre skiver pr. person
  • Server squashrullen med ekstra salat og resten af dressingen