Go Back
+ servings
Skøn pastasalat med masser af sprøde grønsager og blød cheddarost
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Sprød og farverig pastasalat med dilddressing

Skøn pastasalat med masser af sprøde grønsager og blød cheddarost. Passer lige godt til grillmad, frikadeller eller et stegt kyllingelår. Børnene elsker den.
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • 3 æg
  • 150 g ærter eller edamammebønner
  • 3 gulerødder Ca 150 g
  • 1 peberfrugt
  • 1/4 blomkål
  • 1/2 mango
  • 75 g cheddar (Kan erstattes med frisk mozzarella eller feta)

Dressing

  • 2,5 dl creme fraiche, 9%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1,5 tsk dijonsennep
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 bundt dild
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skyl den godt i koldt vand. Det køler pastaen af samtidig med at stivelsen skylles af, så pastaen ikke klistrer så meget sammen
  • Kog æggene i 8 minutter. Pil dem og køl dem af.
  • Tø ærter/edammammebønner op og kom dem i en stor skål.
    Skræl gulerødder og mango og skær begge dele i små tern. Kom dem i skålen.
  • Skær peberfrugt, æg og ost i små tern. Kom dem i skålen.
  • Tilsæt den afkølede pasta og rør godt sammen.

Dressing

  • Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep og honning sammen. Smag til med salt og peber. Klip dilden og rør den i.
  • Vend dressingen i pastasalaten.