Go Back
+ servings
Kyllingekarbonader
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Kyllingekarbonader

Lækre kyllingekarbonader serveret med dampede ærter og en fløjsblød kartoffelmos. Dejlig hverdagsmad med fedtfattigt hakket kyllingekød.
Ret: Aftensmad
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød gerne fuldkorn
  • dl mælk
  • 400 g hakket kylling
  • 1 finthakket løg
  • 1 æg
  • ½ potte persille, hakket kan udelades
  • salt og peber
  • lidt stegefedt

Til servering

  • dampede grønne ærter
  • kartoffelmos
  • evt. smeltet smør

Sådan gør du

  • Skær skorpen af toastbrødet og kasser det. Pluk brødet i små stykker.
  • Kom brødstykkerne i en skål og hæld mælken over.
  • Lad brødet opsuge al mælken i ca. 10 minutter.
  • Rør kyllingefarsen med det udblødte brød, finthakket løg, æg og persille. Tilsæt salt og godt med peber.
    Kyllingekarbonader
  • Opvarm en stor pande med fedtstof.
  • Form 8 karbonader. Det er nemmest med lidt vand på hænderne.
    Kyllingekarbonader
  • Steg karbonaderne i ca. 5 minutter på hver side ved mellemhøj varme.
    Kyllingekarbonader
  • Server med kartoffelmos, dampede ærter og evt. lidt smeltet smør.