Kyllingekarbonader
Lækre kyllingekarbonader serveret med dampede ærter og en fløjsblød kartoffelmos. Dejlig hverdagsmad med fedtfattigt hakket kyllingekød.
Antal: 4 personer
- 4 skiver toastbrød gerne fuldkorn
- 1½ dl mælk
- 400 g hakket kylling
- 1 finthakket løg
- 1 æg
- ½ potte persille, hakket kan udelades
- salt og peber
- lidt stegefedt
Til servering
- dampede grønne ærter
- kartoffelmos
- evt. smeltet smør
Skær skorpen af toastbrødet og kasser det. Pluk brødet i små stykker.
Kom brødstykkerne i en skål og hæld mælken over.
Lad brødet opsuge al mælken i ca. 10 minutter.
Rør kyllingefarsen med det udblødte brød, finthakket løg, æg og persille. Tilsæt salt og godt med peber.
Opvarm en stor pande med fedtstof.
Form 8 karbonader. Det er nemmest med lidt vand på hænderne.
Steg karbonaderne i ca. 5 minutter på hver side ved mellemhøj varme.
Server med kartoffelmos, dampede ærter og evt. lidt smeltet smør.