Gratineret pasta med grønsager
Gratineret pasta er en hverdagsret, som er yderst populær hos både børn og voksne. Brug de grønsager familien bedst kan lide. Tilføj skinke eller stegt kylling efter smag og behag.
Antal: 4 personer
- 400 gram kogt pasta* gerne fuldkorn
- 1 pose grønsager fra frost* f.eks. broccoliblanding
- 1 karton Mornaysauce* eller 1 glas bechamelsauce
- 150 g revet ost*
- Evt. stegt kylling eller skinke
Kog pastaen efter anvisning på pakken i letsaltet vand.
Tilsæt de frosne grønsager de sidste par minutter af kogetiden, så de bliver tøet op. Det gør ikke noget, at vandet går af kog.
Tænd ovnen på 200 grader.
Fordel pasta og grønsager i et ildfast fad.
Hæld Mornaysauce over og drys med revet ost.
Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter til osten er smeltet og overfladen er gyldenbrun.