Skær kyllingebrysterne ud i små tern eller strimler. Varm en pande op med lidt olie og steg kødet ca. 5 minutter under omrøring til det er mørt. Drys med sesam og stil til side. Tør panden af med køkkenrulle. (Hvis kødet er blevet for koldt inden servering, kan du evt lune lidt i mikroen).
Skyl salaten og tør den godt. Snit spidskålen. Del avocadoerne i 4 portioner og skær i tynde skiver. Skær radiser i tynde skiver.
Rør dressingen sammen.
Pisk æg med urter og salt. Du har nu ca 5 dl, dvs 1 1/4 dl pr. wrap.
Varm panden (må meget gerne være non-stick) op med 1/4 af sesamolien. Mellemvarme, ikke for højt, da sesamolie ikke er glad for høj varme.
Tag 1/4 af æggemassen (ca 1 1/4 dl) og hæld på panden. Vend og drej panden, så æggemassen flyder ud på hele fladen.
Steg til overfladen ikke er våd længere (2-3 minutter) og brug så en spartel til at vende hele wrappen. Det er nemmest hvis den er blevet godt fast i det. Du kan også lægge en omvendt tallerken over wrappen, vende panden rundt så trappen lander på tallerkenen, og derefter lader trappen glide tilbage på panden på den ustegte side.
Side 2 skal blot have 1-1½ minut.
Læg de 4 wraps på hver sin tallerken. Læg spidskål og radiser på den ene halvdel af wrappen. Fordel kyllingestykkerne og avocado over. Top med feldsalat og dryp dressingen ud over.
Vend den anden halvdel over fyldet og drys evt. med lidt mere sesam.