Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme
Skær squash og auberginer i tynde skiver på langs.
Drys aubergineskiverne med salt og lad dem stå mens du forbereder resten. Det trækker vand ud af dem, så lasagnen ikke bliver så våd. Inden lasagnen samles, tørrer du skiverne godt med køkkenrulle.
Brun oksekødet ved god varme i en gryde. Tilsæt tomatsaucen - eller ingredienserne til den - og kog sammen et par minutter.
Skær mozzarellaen i tynde skiver.
Læg et lag squashskiver i bunden af et lasagnefad.
Læg et lag aubergineskiver ovenpå.
Derpå lægges et lag kødsovs og mozzarellaskiverne.
Gentag med squash, aubergine og kødsovs.
Fordel mornaysaucen ud over fadet, så alt er dækket. Drys med rasp.
Bag lasagnen i midten af ovnen i ca. 45 minutter.NB! Stil gerne fadet på et stort stykke alufolie. Når lasagnen bliver varm, udvider det sig og indholdet kan flyde over. Det er surt at få i bunden af ovnen.