Tænd ovnen på 200 grader.
Læg fiskefileterne på en bageplade med bagepapir. Stil bagepladen i midten af ovnen og giv fiskefileterne 20 minutter til de er sprøde. Tag pladen ud og lad fisken afkøle lidt.
Rens radiserne og skær dem evt ud som stjerner, ellers blot i skiver eller halve.
Hæld væden fra asparges og lad dem dryppe rigtig godt af.
Rist brødet. Smør det evt. med smør. Læg 1 stk brød på hver tallerken.
Skyl salatblade grundigt. Dryp og tør dem af og læg dem på brødet.
Læg 2 fiskefileter ovenpå.
Kom ca. 1 spsk Thousand Island dressing på fisken. Dette gøres lige inden servering, da fisken ellers kan blive blød.
Top med rejer, 2 tsk kaviar, 2 radiser, asparges og citronbåde.
Læg evt. ærteskud ovenpå og ved siden af.
Server gerne lidt ekstra Thousand Island dressing ved siden af.