Go Back
+ servings
Stjerneskud med 2 stegte fiskefileter og rejer
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Sterneskud med 2 stegte fiskefileter og rejer

Stjerneskud er en skøn frokostret. Her er den lavet som en stjernekaster med 2 stegte fisk og toppet med rejer, asparges, kaviar, salat og radiser samt en hjemmelavet Thousand Island dressing.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 8 fiskefileter, færdigpanerede til ovn
  • 4 stykker brød
  • 200 g store rejer
  • 1/2 glas kaviar
  • 1 glas store asparges, godt dryppet af kan erstattes af asparges på dåse
  • 8 radiser kan erstattes af agurkeryttere
  • salatblade
  • 1 citron, skåret i både eller i skiver og formet som ryttere
  • evt ærteskud
  • evt smør

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg fiskefileterne på en bageplade med bagepapir. Stil bagepladen i midten af ovnen og giv fiskefileterne 20 minutter til de er sprøde. Tag pladen ud og lad fisken afkøle lidt.
  • Rens radiserne og skær dem evt ud som stjerner, ellers blot i skiver eller halve.
  • Hæld væden fra asparges og lad dem dryppe rigtig godt af.
  • Rist brødet. Smør det evt. med smør. Læg 1 stk brød på hver tallerken.
  • Skyl salatblade grundigt. Dryp og tør dem af og læg dem på brødet.
  • Læg 2 fiskefileter ovenpå.
  • Kom ca. 1 spsk Thousand Island dressing på fisken. Dette gøres lige inden servering, da fisken ellers kan blive blød.
  • Top med rejer, 2 tsk kaviar, 2 radiser, asparges og citronbåde.
  • Læg evt. ærteskud ovenpå og ved siden af.
  • Server gerne lidt ekstra Thousand Island dressing ved siden af.