Go Back

Fyldt mørbrad svøbt i skinke

Mørbraden kan grilles eller laves på en pande. Den kan derfor sagtens laves året rundt og er lige god at lave på hverdage som til gæster. Server f.eks. med ristede grønsager og en krydderurtedressing eller en god pastasalat.


Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad ca 500 gr
  • 100 g feta
  • 100 g champignon i tern
  • 2-3 spsk persille, grofthakket
  • salt og peber
  • 8-10 skiver tørret skinke kan erstattes af bacon

Sådan gør du

  • Afpuds mørbraden. Tag sidemørbraden af og gem den.
  • Skær et snit ned gennem mørbraden, så der dannes en lomme.
  • Rens champignoner og hak dem groft. Skyl persillen grundigt og hak den groft.
  • Rør champignon, persille og feta sammen.
  • Smag til med salt og peber. Husk både feta og skinke/bacon også er salt.
  • Fordel fyldet i lommen på mørbraden. Læg også side-mørbraden i.
  • Læg skinkeskiverne ved siden af hinanden, så de overlapper en smule.
  • Løg mørbraden ovenpå skinken med åbningen nedad. Pas på fyldet ikke falder ud.
    Rul skinken om mørbraden, så den er helt pakket ind. Skub også enderne ind.
  • Brun mørbraden på alle sider på en pande eller grill. Steg videre ved svag varme i ca. 15 minutter. Vend et par gange undervejs.
  • Skær mørbraden i skiver.