Go Back

Gnocchi-gryde med champignon og spinat

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket kalv/flæsk*
  • 400 g champignon, skyllede og skåret i skiver
  • 1 fed presset hvidløg*
  • 1 finthakket løg*
  • 1/2 spsk tørret basilikum eller oregano*
  • 1 tsk chilliflager*
  • 1/2 tsk stødt fennikel*
  • 1 tsk salt*
  • friskkværnet peber*
  • 1/2 dl vand*
  • 1 dåse hakkede, flåede tomater*
  • 1 karton madlavningsfløde* eller 2,5 dl creme fraiche 18%
  • 350 g gnocchi
  • 75 g frisk spinat
  • friskrevet parmesan og basilikumblade til pynt

Sådan gør du

  • Opvarm en stor wok, pande eller gryde.
  • Brun kødet godt. Tilføj finthakket løg og skivede champignon. Steg til løgene er bløde og champignon er møre. Det tager et par minutter.
  • Tilsæt hvidløg, tørret basilikum, chiliflager, fennikel samt salt og peber.
  • Tilsæt vand og flåede tomater samt gnocchi.
  • Lad koge et par minutter ved mellem varme.
  • Tilsæt madlavningsfløde og spinat. Rør det hele godt sammen indtil spinaten er faldet sammen.
  • Smag retten til med salt/peber og måske lidt flere krydderier. Server evt. med friskrevet parmesan og friske basilikumblade som pynt.