Om dagens tallerken

Velkommen til dagens tallerken

Her finder du herlig, sund mad, der kan laves på travle dage.

Kender du det, at man kommer sent hjem, har haft en travl dag på arbejde og bare ikke orker køen i supermarkedet? Eller at du bare er fuldstændig ideforladt og står og glor i køleskabet og bare håber inspirationen indfinder sig? Eller at vennerne lige kigger ind ved spisetid og du gerne vil byde på aftensmad?

Det kender jeg nemlig godt! Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at lave om på. Følg med her og få inspiration til gode og sunde måltider, du kan servere uden at bruge en evighed i køkkenet.

Madlavning er min store hobby. Jeg er altid på jagt efter nye opskrifter og finder på ny-fortolkninger af familiens klassiske retter. Og det er som regel med et sundt tvist, så  jeg sikrer mig at familien får god og sund mad hver eneste dag. De opskrifter og billeder, du ser her på siden, er nemlig det jeg serverer herhjemme til familien, som består af min mand og 2 teenagepiger udover mig selv, selvfølgelig. Jeg har et fuldtidsjob, som sammen med sport 3-4 gange om ugen, tager meget af min tid. Så jeg går mest op i hverdagsmad – som knipses med kameraet mens familien sidder klar ved bordet og venter. Desserter og kage får vi ikke så tit, så det finder du ikke så meget af her.

Jeg arbejder ud fra et basislager af ingredienser så jeg altid kan trylle en middag frem til fire-fem personer. Jeg er ikke bleg for at bruge halvfabrikata i en snæver vending og jeg er en haj efter gode tilbud til fryseren, så min hverdagsmad kan laves både hurtigt og billigt.

Du er velkommen til at kigge med – det vil glæde mig du kan blive inspireret undervejs.

Alle opskrifter er til 4 personer, med mindre andet er nævnt.

Følg med på Bloglovin

Følg med på Facebook

Følg med på Instagram

Følg med på Pinterest

Her finder du nemme opskrifter til herlig hverdagsmad, der oftest kan laves på ganske kort tid af de ingredienser du allerede har i køkkenet. Her er fokus på opskrifter på letlavede familiefavoritter, der er nemme at få på bordet på travle hverdage.