Om dagens tallerken

Velkommen til dagens tallerken

Her finder du herlig, sund mad, der kan laves på travle dage.

Kender du det, at man kommer sent hjem, har haft en travl dag på arbejde og bare ikke orker køen i supermarkedet? Eller at du bare er fuldstændig ideforladt og står og glor i køleskabet og bare håber inspirationen indfinder sig? Eller at vennerne lige kigger ind ved spisetid og du gerne vil byde på aftensmad?

Det kender jeg nemlig godt! Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at lave om på.Følg med her og få inspiration til gode og sunde måltider, du kan servere uden at bruge en evighed i køkkenet.

Jeg arbejder ud fra et basislager af ingredienser så jeg altid kan trylle en middag frem til fire-fem personer. Jeg er ikke bleg for at bruge halvfabrikata i en snæver vending og jeg er en haj efter gode tilbud til fryseren, så min hverdagsmad kan laves både hurtigt og billigt.

Madlavning – og ikke fotografering – er min store hobby. Så du vil ikke finde lækre madbilleder her, der får mundvandet til at løbe. Til gengæld finder du lækker mad, som garanteret vil begejstre familien derhjemme.

Du er velkommen til at kigge med – det vil glæde mig du kan blive inspireret undervejs.

Alle opskrifter er til 4 personer, med mindre andet er nævnt.

Følg med på Bloglovin

Følg med på Facebook

Følg med på Instagram

Følg med på Pinterest

 

Her finder du nemme opskrifter til herlig hverdagsmad, der oftest kan laves på ganske kort tid af de ingredienser du allerede har i køkkenet