Aftensmad

Gratineret rød peberfrugt

Gratineret peberfrugt

Jeg har altid rød peberfrugt på lager. Enten helt almindelig peberfrugt eller de lidt sødere snackpeber, for dem har pigerne altid med i madpakken.

Når peberfrugter blive bragt, får de en skøn, sød smag. Og det er faktisk helt ideelt at bage peberfrugter, der ellers er lidt runkne i skindet og som du måske ikke vil bruge som den er.

De gratinerede peberfrugter er ideelle som tilbehør til f.eks. Kyllingebryst med parmesancrust eller Italiensk farsbrød.

Gratineret peberfrugt

  • 3-4 peberfrugter
  • 100 g revet eller frisk mozzarella
Med kun 2 ingredienser har du et nemt og dejligt tilbehør

Med kun 2 ingredienser har du et nemt og dejligt tilbehør

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skyl og rens peberfrugterne.
  3. Skær dem i mindre stykker.
  4. Læg dem i et ildfast daf og fordel osten henover.
  5. Stil fadet i ovnen og bag peberfrugterne i ca. 15 minutter midt i ovnen eller indtil osten er gylden.