Aftensmad

Græsk farsbrød med champignon og timian

Græsk farsbrød med champignon og timian.

Dette farsbrød får en masse dejlig smag og saft fra champignon. Så det er på ingen måde tørt, som jeg ellers nogle gange synes farsbrød kan være.

Krydringen er med timian, som giver en græsk-agtig smag, deraf navnet.

Farsbrød er en utrolig nem og alsidig ret. Den kan varieres i det uendelige og da fars i forskellige udgaver ikke er dyrt, er det også en meget billig ret. Ovenikøbet er det nemt at justere mængden, hvis der er mange til bords en dag. Tilberedningstiden bliver ikke længere, du skal blot lave et længere “brød”.

Græsk farsbrød med champignon og timian klar til at komme i ovnen

Græsk farsbrød med champignon og timian klar til at komme i ovnen

Græsk farsbrød med champignon og timian

  • 500 g hakket kalv og flæsk ( kan erstattes med hakket flæsk, kylling eller oksekød)
  • 1 finthakket løg
  • 250 g champignon, grofthakket
  • 2 håndfulde frisk spinat, grofthakket
  • 1 æg
  • 1/2 spsk tørret timian
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland alle ingredienserne til farsen.
  3. Form et “brød” i et ildfast fad.
  4. Bag farsbrødet i ovnen i ca 35 minutter.
Græsk farsbrød med champignon og timian.

Græsk farsbrød med champignon og timian.