Sauce/dressing mm

Fetadressing med basilikum

Fetadressing med basilikum

En dejlig frisk og cremet dressing i en sindssyg flot, grøn farve!

Brug dressingen som tilbehør til grill, til steg kød – eller lidt fortyndet som skøn salatdressing. Den går især godt til f.eks. spidskål, der derved får en mere markant smag.

Dressingen blendes i en blender eller med en stavblender. Har du ingen af delene, kan du finthakke basilikum og feta og blot røre dressingen sammen.

Fetadressing med basilikum

  • 50 g feta, jeg bruger altid Puck
  • 2 dl creme fraiche 9%
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 1 håndfuld klippet purløg (kan undværes, men det giver en skøn skarp smag og bidrager til den grønne farve)
  • 1-2 spsk mælk efter behov til justering af konsistensen
  • Salt og peber.

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne i en skål og give dem en tur med en stavblender til konsistensen er glat.
  2. Juster med lidt mælk, hvis du ønsker en mere flydende konsistens.
  3. Smag til med salt og peber.