Salat

Cremet pasta- og spidskålssalat

Cremet pasta- og spidskålssalat med hjemmelavet thousand island dressing

Her er en nem hverdagssalat med en basis af pasta og spidskål. Pastasalaten er god som tilbehør til frikadeller, en hakkebøf eller et stykke stegt kød. Edammamebønner, radiser og rød peberfrugt tilføjer ekstra sprød sundhed.

Dressingen er en hjemmelavet Thousand Island. Du kan også sagtens bruge en færdigkøbt. Eller varier smagen ved at bruge en krydderurtedressing eller en feta-basilikumdressing i stedet.

Cremet pasta- og spidskålssalat

Salaten er cremet af hjemmelavet thousand island dressing. De mange grønsager tilføjer både sprødhed og sundhed.
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 175 g pasta
  • 1/2 spidskål
  • 100 g edamammebønner fra frost kan erstattes af ærter
  • 2 avocado i tern kan erstattes af agurk
  • 6 store radiser i tynde skiver kan erstattes af forårsløg
  • 1 rød peberfrugt i tern kan erstattes af tomater
  • 3 dl hjemmelavet thousand island dressing kan erstattes af en færdigkøbt dressing

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom den i et dørslag og brus den over med koldt vand. Det køler den af og fjerner en del af stivelsen, så den ikke klæber sammen.
  • Kom edamammebønnerne i kogevandet det sidste minut af kogetiden.
  • Snit spidskålen fint og klargør de øvrige grønsager.
  • Bland alle ingredienserne sammen og vend dressingen i.